ТРИУМФ НА АНГЛИЧАНИТЕ!

На ден 18.05.2024 година (Сабота) во Скопје во просториите на ООУ „Кирил Пејчиновиќ“ се одржа Државниот натпревар по англиски јазик за учениците од V-IX одделение. Во многу јака конкуренција, со учество на повеќе десетици ученици во секоја генерација од повеќе Read More …