Општински натпревар по англиски јазик

На ден 16.03.2024 година (Сабота) во 10h. во просториите на СОУ Гимназија”Кочо Рацин” се одржа општински натпревар по англиски јазик за учениците од 5-9 одделение. Нашите ученици ги постигнаа следните резултати, а со тоа обезбедија и пласман на РЕГИОНАЛНИОТ  натпревар Read More …