Општински натпревар по англиски јазик

На ден 16.03.2024 година (Сабота) во 10h. во просториите на СОУ ГимназијаКочо Рацин се одржа општински натпревар по англиски јазик за учениците од 5-9 одделение. Нашите ученици ги постигнаа следните резултати, а со тоа обезбедија и пласман на РЕГИОНАЛНИОТ  натпревар кој ќе се одржи на 13 Април, 2024 година.

 

РАНГ ЛИСТА ОД ОПШТИНСКИОТ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС.

Име и презиме одделение Ментор Поени Освоено место
5 одделение        
Мартин Попов 5-1 Даниела Даниела 95/100 I место
Аника Панова 5-5 Александра Пановска 85/100 III место
6 одделение        
Анна Наумова 6-1 Даниела Димовска 97/100 I место
Јана Митровска 6-2 Даниела Димовска 92/100 II место
7 одделение        
Нена Андова 7-1 Ана Ј.Глушкова 95/100 I место
Тамара Николова 7-4 Ана Ј.Глушкова 95/100 I место
8 одделение        
Ева Јаковлевска 8-2 Даниела Димовска 87/100 II место
Ања Арсовска 8-3 Александра Пановска 91/100 II место
9 одделение        
Христијан Арсов 9-1 Ана Ј.Глушкова 93/100 II место
Инес Стефанова 9-3 Александра Пановска 75/100 /