Литературен конкурс на тема Штедам паметно, живеам подобро

На литературниот конкурс на тема Штедам паметно, живеам подобро: инвестирам во својата иднина, распишан од Министерството за финансии и Народната банка по повод Светскиот ден на штедењето- 31 октомври, ученикот Виктор Димов од VIII – 1 клас освои прво место,под менторство на Елизабета Циунова.