Општински натпревар по математика

На ден 4.2.2023 во ООУ„ Св. Кирил и Методиј“,се одржа Општинскиот натпревар по математика за основно образование. Им честитаме на сите ученици кои обезбедија пласман за Регионален натпревар и им посакуваме многу успеси.

Р. Бр.Име и презимеодд.МенторНаграда
1Филип Костадинов4Маја Коруновска и Марија СтрахиловаII
2Дора Жежова4Маја Коруновска и Марија СтрахиловаI
3Мартин Здравковски4Маја Коруновска и Марија СтрахиловаIII
4Огнен Рашевски4Маја Коруновска и Марија СтрахиловаI
5Мартин Арсовски4Маја Коруновска и Марија СтрахиловаI
6Андреа Јованова4Маја Коруновска и Марија СтрахиловаI
7Кристијан Митровски4Весна ЈовевскаIII
8Андреј Панов4Весна ЈовевскаП
9Мартин Попов4Весна ЈовевскаП
10Јован Ристовски4Весна ЈовевскаП
11Петар Чукниев4Јасна Трајковска/Маја ПасковскаII
12Марија Талевски5Велика МилошевскаI
13Давор Ангелов5Велика МилошевскаII
14Мила Јорданов5Велика МилошевскаI
15Сергеј Божиновски5Велика МилошевскаПофалница
16Христијан Шопов5Велика МилошевскаI
17Матеа Андреева5Велика МилошевскаIII
18Јован Арсовски5Велика МилошевскаIII
19Мартин Џивалеков5Велика МилошевскаIII
20Горјан Зафиров5Јулијана НацеваII
21Андреј Трајковски5Јулијана НацеваПофалница
22Константин Кирков5Донка  ПавловаIII
23Христијан Арсов8Соња СтумбоваI
24Ева Јаковлевска7Лидија ГрбеваII
25Ива Андова7Лидија ГрбеваIII
26Никола Тодоров7Лидија ГрбеваI
27Ева Стоилковска7Лидија ГрбеваI
28Ивор Гелев7Лидија ГрбеваII
29Андреј Ѓорѓиев7Лидија ГрбеваII
30Лука Коциќ7Лидија ГрбеваII
31Виктор Димов7Лидија ГрбеваI
32Јана Џалева7Лидија ГрбеваIII
33Каја Венинова7Лидија ГрбеваПофалница
34Панче Крстев9Тања ИнѓилизоваIII