ДОБРЕ НИ ДОЈДОВТЕ ДРАГИ УЧЕНИЦИ

Насмеани детски ликови, возбудени родители и наставнички, нетрпеливи првачиња, љубопитни дечиња, смеа, среќа, радост и ред други позитивни емоции го исполнија денес нашето училиште. Нашите првачиња, нашите најмали и најмили ученичиња дотерани и среќни нетрпеливо чекаа да ги запознаат своите нови другарчиња и наставнички. Но нетрпеливи беа и нашите наставнички, затоа што Училиштето повторно широко […]