ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА УЧЕБНА 2022/2023 ГОДИНА

Почитувани родители, драги наши ученици На два дена пред почетокот на учебната 2022/2023 година, дозволете да Ве известиме дека Училиштето е спремно на 1 Септември (четврток) да ги прими сите наши ученици и тоа во подобрени услови за реализација на воспитно-образовниот процес. За време на Вашиот одмор и распуст, непрекинато и напорно се работеше. Направена […]