Среќни Новогодишни и Божиќни празници

Им се соопштува на сите ученици на ООУ„Блаже Конески“ дека на 31 декември 2019 год. завршува првото полугодие од оваа учебна година. Зимскиот распуст започнува од 1 Јануари 2020 год. и завршува на 20 Јануари 2020 год.. Имајте пријатен зимски одмор.

Учениците на училиште да дојдат на 21 јануари 2020 год. (вторник).

На сите ученици им ги честитаме Новогодишните и Божиќните празници со желби за многу здравје, успех и среќа во Новата година.

 

>