РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

На онлајн натпреварот кој се одржа на 17.04.2021 година од регионот на Велес земаа учество вкупно 33 ученика и нашите ученици ги постигнаа следните резултати, а со тоа обезбедија и пласман на државниот онлајн натпревар кој ќе се одржи на 8 Мај, 2021 година.

РАНГ ЛИСТА ОД РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС.

Име и презимеодделениеМенторПоениОсвоено место
5 одделение    
Ања Арсовска5-4Александра Пановска94/100I место
Тодор Јанушев5-1Александра Пановска93/100I место
6 одделение    
Инес Стефанова6-3Анита Апостолоска90/100II место
Ангел Димов6-2Ана Ј.Глушкова95/100I место
7 одделение    
Ања Трајковска7-1Даниела Димовска99/100I место
Карло Травник7-5Даниела Димовска97/100I место
8 одделение    
Кристијан Трајковски8-5Ана Ј.Глушкова94/100I место
Никола Бабунски8-4Ана Ј.Глушкова97/100I место
9 одделение    
Андреја Нешов9-5Даниела Димовска88/100II место
Лука Арсовски9-4Даниела Димовска84/100II место

ЧЕСТИТКИ НА СИТЕ УЧЕНИЦИ И МНОГУ УСПЕХ НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР!

>