ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

На онлајн натпреварот кој се одржа на 20.03.2021 година од општина Велес земаа учество вкупно 31 ученик и нашите 10 ученици ги постигнаа следните резултати, а со тоа обезбедија и пласман на регионалнот онлајн натпревар кој ќе се одржи на 17 Април, 2021 година.

РАНГ ЛИСТА ОД ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА ОСНОВНИ УЧИЛИШТА – РЕГИОН ВЕЛЕС.

Име и презимеодделениеМенторПоениОсвоено место
5 одделение    
Ања Арсовска5-4Александра Пановска100/100I место
Тодор Јанушев5-1Александра Пановска96/100I место
6 одделение    
Инес Стефанова6-3Анита Апостолоска98/100I место
Ангел Димов6-2Ана Ј.Глушкова98/100I место
7 одделение    
Ања Трајковска7-1Даниела Димовска98/100I место
Карло Травник7-5Даниела Димовска94/100I место
8 одделение    
Кристијан Трајковски8-5Ана Ј.Глушкова92/100I место
Никола Бабунски8-4Ана Ј.Глушкова91/100II место
9 одделение    
Андреја Нешов9-5Даниела Димовска93/100I место
Лука Арсовски9-4Даниела Димовска91/100II место
>