ЈАЗИКОТ Е НАШАТА ТАТКОВИНА

Драги ученици, родители, Почитувани Велешани

ООУ “Блаже Конески” – Велес Ве известува дека во рамките на одбележувањето на Денот на нашето училиште и 100 – години од раѓањето на Блаже Конески, петок 17.12.2021год. со почеток во 18ч. во Салата “Бели Мугри” ќе се одржи Свечена програма.

Согласно Протоколот за заштита и превенција од Ковид -19 бројот на местата за присутни гости е ограничен.

Поради големиот интерес Училиштето обезбеди live streaming и Ве поканува истата да ја проследите во живо на следниот линк

https://fb.me/e/cGfDVLq9E

Со почит,

ООУ “Блаже Конески” – Велес

 >