ИЗВЕСТУВАЊЕ

Согласно заклучоците на Општинскиот штаб за заштита и спасување на Општина Велес од 25.03.2020 година,

 

ООУ БЛАЖЕ КОНЕСКИ ВЕЛЕС

Ве

и з в е с т у в а

 

Родителите потребните информации за издавање на потврди или информации за спроведувањето на учење од далечина (он-лајн настава) можат да добијат преку:

 

 

 

Ви благодариме на разбирањето… да ги следиме и целосно да ги применуваме препораките и мерките за превенција и заштита од ширење на коронавирусот на Владата и Министерот за здравство, за да можеме поскоро да излеземе од оваа состојба со што помала штета и да се вратиме во нормален секојдневен животен ритам.

Останете дома и чувај те се.

 

 

Директор

_________________

/Јованче Манасков/>