БЕСПЛАТЕН ВЕБИНАР ЗА РОДИТЕЛИ

Почитувани родители,

Семос едукација Ве повикува на бесплатен вебинар за за онлајн учењето и ИКТ во наставата во среда (20 мај) од 18 до 19 ч.

За повеќе информации на следниов линк: ЛИНК>