Успехот се повторува – I награда на Државен натпревар по природни- науки

  Успехот се повторува знаењето се покажа и докажа.  Минатогодишниот победник Никола Тодоров,  на Државен натпревар по природни науки и освоено I место спроведен онлаин  во  организација на Македонско биолошко друштво и менторство на наставниците Лидија Атанасовска и Благородна Јосимовска. Никола Тодоров  и оваа година успешно го претстави нашето училиште Блаже Конески и освои I награда спроведен со физичко присуство на натпреварувачите- ментор Весна Мешкова .Исто така на натпреварот зема учество и ученикот Лука Коциќ – ментор Марга Конукова и освои трета награда. ЧЕСТИТКИ за учениците и менторите, продолжете и понатаму со големи чекори до успехот.

>