Училиштен натпревар по англиски јазик

На ден 08.02.2019 год.(Петок) во 11.00h. во просториите на ООУ”Блаже Конески” се одржа училиштен натпревар по англиски јазик за учениците од 5 – 8 одделение. Тестатори на учениците беа следните наставници по англиски јазик:

-Даниела Димовска

-Ана Јанчева Глушкова

-Анита Апостоловска

-Александра Пановска

-Бранкица Шоптрајанова

Ученици кои ќе го претставуваат училиштето на општинскиот натпревар на 30.03.2019 год. се следните:

Освоено место Име и презиме Одд. Освоено место Име и презиме Одд.
1 АњаТрајковска V-1 2 КарлоТравник V-5
1 СамуилГалев VI-3 2 КристијанТрајковски VI-5
1 Василка Карталова VII-5 2 Андреј Нешов VII-5
1 СергејНеделков VIII-2 2 МиаТрајковска VIII-2
1 Антонио Донев IX-1 2 Мартина Тодорова IX-2

 

 

V одделение

Предметни наставници:

Александра Пановска – V1, V2, V3, V4

Бранкица Шоптрајанова – V5

Освоено

Место

Име и презиме Одделение Поени
1 АњаТрајковска V1 98
2 КарлоТравник V5 89
3 МатеаСарагинов V4 85
4 НадицаКерова V4 82
5 ТеодораТодорова V4 81
6 ДеспинаГрданова V5 79
7 ТомиславКостадиновски V5 76
8 ТамараСтефанова V1 76
9 МаријаСтанинова V4 76
10 ПанчеКрстев V3 75
11 СнежанаМитровска V1 73
12 ЛилјанаАндовска V2 73
13 МатејаНиколова V1 73
14 ОгненЈорданов V2 70
15 БојанаНајдовска V1 70
16 ЈаковЃорговски V4 69
17 МаријаМихајлова V2 66
18 БојанаМиланова V5 66
19 МартинаАпостоловска V4 63
20 МаријаТодорова V3 62
21 ИлијаДејанов V1 61
22 ДимитарБабунски V2 60
23 ЛанаКоцевска V2 58
24 МатејАмбарков V1 58
25 АндрејЈосифовски V5 57
26 ТеонаГаштарска V1 57
27 АндрејМиров V4 55
28 ТеодораДимовска V3 55
29 ЕленаНаковска V3 51
30 СтефанТаневски V2 47
31 МиаШуркова V5 46
32 МатејСилев V2 45
33 ДаријанРистовски V1 44
34 АнаКуновска V1 43
35 ТеонаНацева V1 40
36 МатејТашев V1 40
37 ВикторијаПопзлатанова V1 37

Предметен наставник: Ана Јанчева ГлушковаVI одделение

Освоено

Место

Име и презиме Одделение Поени
1 СамуилГалев VI3 166
2 КристијанТрајковски VI5 164
3 ТодорПљаков VI5 154
4 БобанЖежов VI2 150
5 ЈованаБлагодовска VI3 147
6 МариоЈорданов VI5 146
7 ВикторијаСтојанова VI5 143
8 АлександраПанова VI5 141
9 ИванаЗдравков VI5 139
10 МатејПетровски VI3 135

Предметни наставници :VII одделение

Александра Пановска- VII1, VII2

Даниела Димовска – VII3, VII4, VII5

Освоено Место Име и презиме Одделение Поени
1 Василка Карталова VII5 114
2 Андреј Нешов VII5 112
3 Димитар Куцулов VII5 111
4 Лука Арсовски VII4 106,5
5 Ана Бошкова VII3 105
6 Ангела Глушкова VII3 99,5
7 Ангелина Босилкова VII4 95,5
8 Бојана Кимова VII5 86
9 Ангел Миланов VII1 84,5
10 Ангел Богоевски VII3 84
11 Надица Атанасова VII2 75
12 Стефан Чочков VII2 71,5
13 Марко Андовски VII1 69,5
14 Анастасија Неделкова VII1 66,5
15 Мартин Димитровски VII2 64,5
16 Гордан Кимов VII2 61,5

 

VIII одделение

Предметни наставници :

Ана Јанчева Глушкова- VIII1, VIII2

Бранкица Шоптрајанова- VIII3, VIII4

Освоено Место Име и презиме Одделение Поени
1 СергејНеделков VIII-2 95
2 МиаТрајковска VIII-2 94
3 МихаелаАнѓелова VIII-2 93
4 АнаМаријаПавлова VIII-1 92
5 ФилипТаневски VIII-2 92
6 АлександарЏамбазов VIII – 91
7 КостадинкаНаумова VIII-3 90
8 СараАдамчевска VIII-3 90
9 ХајдиЈанкова VIII-4 89
10 ИваЌумбева VIII-2 89
11 БојанКарбевски VIII-2 87
12 1Марко Милов VIII-4 84
13 ФилипГроздановски VIII-4 82
14 СтефаниАмбаркова VIII-2 78
15 КристијанСтојанов VIII-3 77
16 ИвицаЈордановски VIII-4 76
17 СтефаниСарагинов VIII-2 73
18 БојанаМитревска VIII-1 72
19 ХристијанИгновски VIII1 68

>