Ученикот Матеј Гелев на прием кај Претседателот и Премиерот

Учениците кои се вратија од Меѓународната олимпијада по природни науки во Катар беа примени од страна на Претседателот на државата и Претседателот на владата. Меѓу учениците беше и ученикот Матеј Гелев од ООУ ,,Блаже Конески” како дел од олимпискиот тим кој се врати со бронзен медал од Олимпијадата.

 

 

>