СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ЗДРАВЈЕТО НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ

Фирмата Probotalife.mk za III-5 одд. донираше заштитни маски KF 94 и чајчиња за подобрување на имунитетот сето ова спакувано во прекрасни еколошки платнени торбички. Учениците се пресреќни и ветуваат дека ќе останат здрави и среќни. Благодариме Probotalife.mk

                  >