Регионален натпревар по англиски јазик

На ден 21.04.2018 год. во просториите на СОУ Коле Неделковски- Велес се одржа регионален натпревар по Англиски јазик за учениците од основните и средни училишта . Учениците од нашето училиште постигнаа одлични резултати и се пласираа на државниот натпревар во месец Мај.
VI и VIII одделение- ментор Даниела Димовска:
Антонио Донев  – 1 место
Мартина Тодорова  – 2 место
Андреј Нешов  – 3 место
Димитар Куцулов  – 3 место
VII и IX одделение- ментор Ана Јанчева Глушкова:
 Бојан Карбeвски-1 место
 Ана Mарија Павлова 4 место
 Андреј Делиманчев 1 место
 Афродита Јовановска 4 место
5-то одделение со ментор Бранкица Шоптрајанова:
Лука Перков V2 – 1 место
Тодор Пљаков V-5 – 3 место
Им честитаме на сите ученици и им посакуваме многу успех на државниот натпревар.
 

>