Прием на првачињата во Детската организација

Во рамките на одбележувањето на Детската недела, во  првата седмица од месец октомври,  во нашето училиште се реализираа многубројни активности под мотото „Градиме  мостови-чекориме напред“.

 Литературен и ликовен конкурс на тема „Градиме  мостови-чекориме напред“

 

 Следење на театарска претстава во театар ЈХК – Џинот

 

Засадување на дрвца во училишниот двор

                                     

Дел од свечениот прием на учениците во Детската организација

 

 

 

 

 

>