Прием на првачиња

Горди, успешни и посветени денес ги отворивме ширум вратите на Училиштето по повод првиот училиштен ден. На првоодделенците кои зачекорија по патот на знаењето во училиштето им посакавме топло добродојде, а на сите други ученици и наставници успешна година.

>