Полесно до уреден двор

Ставена е во употреба наградата која ја освоивме како резултат на нашите залагања на распишаниот конкурс по повод 21 Март –Денот на пролетта. Освоената награда е косилка која ќе биде во функција постојано за да имаме уреден училиштен двор. Благодарност до ЕД ,,Вила Зора“ за доделената награда и се надеваме на понатмошна успешна соработка.

>