Општински натпревар по англиски јазик

На ден 24.03.2018 год. во просториите на СОУ Коле Неделковски- Велес се одржа општински натпревар по Англиски јазик за учениците од основните и средни училишта . Учениците од нашето училиште постигнаа одлични резултати .
V одделение со ментор Бранкица Шоптрајанова:
Тодор Пљаков V5- 1 место
Лука Перков- V2 – 3 место
VI и VIII одделение- ментор Даниела Димовска:
Антонио Донев – VIII1 – 1 место
Мартина Тодорова – VIII2 – 3 место
Димитар Куцулов – VI5 – 3 место
Андреј Нешов – VI5 – 3 место
VII и IX одделение- ментор Ана Јанчева Глушкова:
Ана Марија Павлова- VII1 – 2 место
Бојан Карбевски VII2- 3 место
Афродита Јованова IX3 – 1 место
Андреј Делиманчев IX3 – 2 место
Им честитаме на сите ученици и им посакуваме многу успех на регионалниот натпревар.
 

>