НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

Почитувани  родители

НОВО ИЗВЕСТУВАЊЕ , Согласно  заклучоците, мерките и препораките од 16 седница на Владата на Република Северна Македонија ООУ „Блаже Конески“ Велес ги известува родителите  кои имаат потреба од  ПОТВРДА  од училиштето можат истата да ја земат секој работен ден  од  9 00  до  13 00 часот во училиштето. Сите родители кои треба да земат потврда да се јават кај одд.наставници на своите деца.

Со почит

ООУ „Блаже Конески“ Велес>