Нека ни е честит 11 Oктомври – Денот на народното востание

По повод државниот празник делегација предводена од директорот на ООУ “Блаже Конески” Јованче Манасков оддаде почит и положи свежо цвеќе во вечното почивалиште на паднатите херои, Спомен Костурницата.

>