Натпревар Кенгур

На ден 15.3.2018 год. (четврток) во просториите на нашето училиште се одржа Меѓународниот натпревар по математика „Кенгур 2018“. Во него учество зедоа 185 ученици од трето до деветто одделение од нашето училиште. Натпреварот помина во најдобар ред,  во планираниот временски период и без забелешки.>