„Наједноставните животни задоволства се најголемите радости“

На литературниот конкурс распишан од ООУ„ Васил Главинов“ Велес на тема „Наједноставните животни задоволства се најголемите радости“ ученичката од V- 5 одд. Деспина Грданова со ментор Светлана Бобевска во категорија од 1 до 5 одд. го освои третото место. Честитки!

>