,,Моќта на љубовта никогаш нема да згасне” – ,,Moć ljubavi nikada se neće ugasiti“

Учество во активности по повод Патрониот празник на ОУ„Рајко Жинзифов“ литературна и ликовна работилница на тема ,,Моќта на љубовта никогаш нема да згасне” – ,,Moć ljubavi nikada se neće ugasiti“. Нашите ученици Марко Стојановски и Марко Јанковски од V-5 одд. со ментор Светлана Бобевска и Тамара Илијевска од IX-4 со ментор Костадинка Атанасова учествуваа во литературната работилница, се закитија со благодарници и успешно го претставија училиштето.
                        .

>