Фестивал за детска поезија „Стихувалки“ 2020

И оваа година Светлана Бобевска се здоби со признание и е меѓу авторите на детските песни во стихозбирката „Стихувалки“ 2020. Oгромна благодарност до организаторите и честитики до сите автори застапени во стихозбирката. Убаво е чувството кога си дел од детскиот свет на 80 автори на современа детска поезија во стихозбирката „Стихувалки 2020“. Ви благодарам!

>