Државен натпревар по Природни науки

На државниот натпревар по природни науки во категорија од IV до VI одд. учениците кои учествуваа освоија :
Во категорија од 4 одд:
II награда – Лука Коцевски од IV-4 одд. со ментори:Светлана Бобевска и Донка Павлова
II награда – Мила Ристова од IV-3 одд. – со ментори: Андријана Јорданова и Велика Милошевска
Во Категорија –VI одд.
I награда – Лука Коциќ од 6 одд. со ментор:Весна Мешкова
Честитки за учениците и менторите!