Државен натпревар по биологија и природни науки

На ден 20.5.2018г. се одржа државниот натпревар по биологија на Природно математички факултет во Скопје за учениците од основното образование. Учениците од нашето училиште постигнаа одлични резултати.

XI и VII одделение- ментор Весна Мешкова

Вероника Гиовска IX – трета награда

Матеј Гелев VII – втора награда

Стефани Сарагинов – пофалница

Природни науки – ментор Марга Конукова

Ива Гргиќ – трета награда

Бобан Марковски трета награда>