Државен натпревар по Англиски јазик

На ден 12.05.2018 год. во просториите на Приватното средно училуште “НОВА” во Скопје се одржа државен натпревар по Англиски јазик за учениците од основните училишта . Учениците од нашето училиште постигнаа одлични резултати.
VI и VIII одделение- ментор Даниела Димовска:
Антонио Донев – VIII1 – 10 место
Мартина Тодорова – VIII2 – 10 место
Андреј Нешов – VI5 – 7 место
Димитар Куцулов – VI5 – 10 место
VII и IX одделение- ментор Ана Јанчева Глушкова:
7-2 Бојан Карбевски- 20 место
9-3 Андреј Делиманчев – 8 место
5-то одделение со ментор Бранкица Шоптрајанова:
Лука Перков V2 – 10 место
Тодор Пљаков V-5 – 13 место
Им честитаме на сите ученици за високиот пласман и достојно претставување на нашето училиште.

>