ДОБРО НИ ДОЈДОВТЕ МИЛИ НАШИ ПРВАЧИЊА

Прв училишен ден. Радост, среќа, по некоја солзичка.

ДОБРО НИ ДОЈДОВТЕ МИЛИ НАШИ ПРВАЧИЊА.

Денес нашето училиште ООУ „Блаже Конески“ со пригодна  приредба  го одбележа почетокот на нов  период од вашиот живот.

Бидете ни здрави, среќни, весели и зачекорете смело по патеката на знаењето, вештините, умеењето и другарството.

   

          

>