ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

Почитувани родители и ученици во ООУ „Блаже Конески“,  почитувани колеги!

Ви го честитам најголемиот христијански празник Воскресението на Господ Исус Христос.

Ви посакувам многу здравје, радост, среќа, успех и благосостојба.

Да го празнуваме животот денес!

Да ги отвориме душите за љубов и радост!

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА!

 

Директор

Јованче Манасков

>