Честит Денот на жената, 8. Март

Нека Ви е честит Денот на жената, 8. Март! Секој нов ден нека Ви биде празник исполнет со моменти на среќа, радост, задоволство во кругот на Вашите најмили! Од Јованче Манасков, директор на ООУ ,,Блаже Конески ” -Велес>