Се дружиме и учиме – најмалите и Халк банка

Со Халки денес се дружевме, научивме како парите да се штедат и нашите желби така да се редат. Благодарност до Халк банка филијала Велес за вниманието и прекрасните подароци за дел од нашите најмали ученици.

>