Општински натпревар по математика

На ден 4.2.2023 во ООУ„ Св. Кирил и Методиј“,се одржа Општинскиот натпревар по математика за основно образование. Им честитаме на сите ученици кои обезбедија пласман за Регионален натпревар и им посакуваме многу успеси. Р. Бр. Име и презиме одд. Ментор Read More …