И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат наставниците и учениците при ООУ „Блаже Конески“-Велес дека врз основа на Одлуката на втората редовна седница на Владата на Република Северна Македонија, а согласно заклучокот од Главниот координативен кризен ковид-19 штаб, почетокот на второто полугодие на учебната година Read More …