„Учителот– моја водилка низ животот”

По повод Денот на училиштето ООУ „Панко Брашнаров” распиша конкурс на тема : „Учителот–моја водилка низ животот” на кој нашите ученици: на ликовниот конкурс ученичката Елена Стојанова од I 3 одд. под менторство на Марија Петрова и Цветанка Велинова, освои Read More …