ЛИТЕРАТУРНА РАБОТИЛНИЦА – ПРОЕКТ „ОД КНИГАТА НАУЧИВ“

  Во организација Локалната библиотека „Гоце Делчев“-Велес како прва активност на проектот „Од книгата научив“ на 27.9.2021г. реализираше литературна работилница во соработка со Клубот на писатели „Коста Солев Рацин“ на тема „Раскази од велешки писатели“ со ученици од основните училишта Read More …