СРЕЌЕН ЛЕТЕН РАСПУСТ

Драги наши ученици и почитувани родители, Денес заврши една наставна година исполнета со предизвици, со многу новини, но и со многу победи. Наставата се реализираше на поинаков начин, виртуелно и со физичко присуство, со маски и пред монитори, но тоа Read More …