АНА БОШКОВА – најдобра од најдобрите во Велес

По повод Денот на сесловенските просветители, Светите Кирил и Методиј, на 21.5. 2021г. Општина Велес им оддаде признанија на најдобрите просветни работници и на најталентираните ученици во градот. За најталентирана ученичка од основните училишта е прогласена Ана Бошкова ученичка во  ООУ„Блаже Read More …