Наградените ученици на натпреварот „Предизвик за кодирање 2021“ свечено пречекани и наградени од Директорот на училиштето Јованче Манасков

Нашето Училиште организираше средба на која директорот Јованче Манасков свечено им ги додели наградите за освоено трето место на натпреварот „Предизвик за кодирање 2021“ на Марко Ангелов, Кристијан Трајковски, Тодор Пљаков и Матеј Ѓорѓиев, ученици од VIII5 одделение – членови на клубот Read More …