Подготвени ја пречекавме и АПРИЛИЈАДАТА

Одбележувањето на Денот на шегата традиционално секоја година се реализира во нашето училиште. Оваа година во поинакви околности, пред се со почитување на мерките за безбедност во пријатна и ведра атмосфера  повторно донесе многу радост и задоволство.  Учество во оваа Read More …