МАГДАЛЕНА КАМЧЕВА – одделенски наставник

Во овие мигови на разделба свесни сме дека зборовите не се доволни за да бидат утеха. Магдалена, ведра и насмеана со своите ученици, мајчински загрижена над секое од нив, строга колку да ги насочи кон вистинските  вредности во животот, со Read More …