План и протоколи за организација и реализација на учебната 2020/21

ПРОТОКОЛ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА НАСТАВА ЗА УЧЕНИЦИ СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО ПРОТОКОЛ ЗА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА ПРОТОКОЛ ЗА ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ШЕСТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА ПРОТОКОЛ ЗА Read More …

Упатство за ученици и родители за најава на националната платформа за учење од далечина

Драги ученици и родители Со наближувањето на почетокот на новата учебна година, привршуваат и подготовките за неа. Во теков на викендов од Вашите одделенски раководители ќе добиете (секој посебно) КОРИСНИЧКО ИМЕ и ЛОЗИНКА за најава на националната платформа за учење Read More …

Традицијата на добри математичари продолжува

Со години наназад, учениците од ООУ „Блаже Конески“ од Велес се солидно пласирани и освојуваат награди на регионалните и државните првенства по математика. И оваа година не беше исклучок. Пет ученици се пласираа на државното првенство, а освоија три награди Read More …