СРЕЌЕН И БЕЗГРИЖЕН РАСПУСТ

Драги ученици, Ви се обраќам како Директор на училиштето “Блаже Конески“ со цел во име на Наставничкиот колегиум и во мое лично име да ви го честитам успешното завршување  на уште една учебна година. Чудно е колку малку е потребно Read More …