‎Светлана Бобевска‎ до Средби под јаворите – Видое Подгорец

Одделенскиот наставник Светлана Бобевска и оваа година меѓу наградените на Манифестацијата „Средби под Јаворите“ со Видое Подгорец. Во чест на Видое Подгорец секоја година се организира манифестацијата „Средби под јаворите“. Честитки за организаторите на манифестацијата „Средба под јаворите“ – Видое Read More …