УЧЕБНАТА ГОДИНА ПРОДОЛЖУВА И ЌЕ ЗАВРШИ ОНЛАЈН

Владата на Република Северна Македонија на 48 седница ја усвои информацијата со пакет мерки од областа на образованието кои се однесуваат на спроведување на едукативен процес во услови на КОВИД-19 криза, а на предлог на Министерството за образование и наука Read More …