ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

Почитувани родители и ученици во ООУ „Блаже Конески“,  почитувани колеги! Ви го честитам најголемиот христијански празник Воскресението на Господ Исус Христос. Ви посакувам многу здравје, радост, среќа, успех и благосостојба. Да го празнуваме животот денес! Да ги отвориме душите за Read More …

ONLINE СОВЕТИ ВО ООУ „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“

ONLINE СОВЕТИ ВО ООУ “БЛАЖЕ КОНЕСКИ” Согласно препораките од Министерството за образование и наука на Република Северна Македонија, ООУ „Блаже Конески“ на 8 и 9 април 2020 година ги одржа Одделенските совети за сите генерации, а на 10 април 2020 година се Read More …