С О О П Ш Т Е Н И Е

Почитувани ученици, родители и сите останати, во овие моменти воздржете се од непотребно излегување од дома, собирање во групи надвор и по дома. Бидете одговорни. Грижете се за своето здравје, за здравјето на вашите најблиски, а со тоа се грижите Read More …